Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Έχεις γράμμα...

(όχι αυτό με την Καπελετζή που κόπηκε,το άλλο που σου φέρνει ο ταχυδρόμος,εκείνος που χτυπάει 3 φορές και σε μια πολυκατοικία 30 διαμερισμάτων δεν του ανοίγει κανένας και πρέπει να σηκωθείς εσύ για να ανοίξεις,ε αυτός. Αυτή τη φορά όμως το γράμμα είναι για σένα και εσύ το ανοίγεις όπως κάθε gay που σέβεται τον εαυτό του-απο το πλάι και σιγά σιγά μη και σκίσεις κανένα χαρτάκι και τι να δεις..ο παραλήπτης έκπληξη. Ορίστε το γράμμα αυτούσιο)

Dear hr_chaser,

είμαι σίγουρος ότι δεν περίμενες να ακούσεις από εμένα και σίγουρα όχι με αυτό τον τρόπο. Μπήκα στον κόπο να σου γράψω γιατί έχω βαρεθεί την μίρλα σου και την μιζέρια σου. Είσαι ένα καθίκι που γκρινιάζει για όλους και για όλα. Αν δεν ήσουν τόσο όμορφος και έξυπνος δε θα σε έκανε παρέα ούτε η σιωπή. Ναι η μετριοφροσύνη είναι κάτι που έχουμε κοινό.Λοιπόν θα προσπαθήσω να συγκεντρωθώ αν και την ώρα που σου γράφω στο background ουρλιάζει ο Δάντης στα Αρίων και δυσκολεύομαι λιγάκι να μείνω στο θέμα. Ούτε ο Αλιάγας δεν τραγουδάει τόσο χάλια-sorry ξεφεύγω. Τι ήθελα να πω τώρα,α ναι...ο λόγος που σου στέλνω αυτό το γράμμα είναι γιατί ξέρω το μοναδικό λόγο που θα σε σηκώσει από τον καναπέ πέρα από το sex και από το ότι έβαλε γκολ ο Παναθηναϊκός. Την Παρασκευή 09/11 έχεις κανονίσει κάτι?Τώρα έχεις...Λοιπόν ντύσου,πλύσου,στολίσου,αρωματίσου και τρέχα στο club ME για το πρώτο bear-party που έγινε ποτέ στη Θεσσαλονίκη.

Με τιμή,
ο εαυτός σου...



Υ.Γ.-1.Έλα και εσύ...

Υ.Γ.-2.Μη μου πείς patrick οτι σε έκλεψα την ιδέα,γιατι φυσικά και σε έκλεψα.Ούτε στο blogging υπάρχει παρθενογέννεση.

Υ.Γ.-3.Καλά τι λένε σ'αυτά τα Αρίων.Πλάκα μας κάνουν στον ΑΝΤ1?Άθλια παρουσίαση-Φερεντίνος:"Σε λίγο πάλι μαζί απο το γήπεδο του tae kwon do ρε μι φα σολ λα σι",άθλια οργάνωση,διάλογοι υπό το μηδέν,στην Τάμτα μόλις δόθηκε βραβείο για καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη-έχει προταθεί 4 φορές κατα δηλωσή της.Ότι να'ναι...Ιιιιχααα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: