Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

Ανοιχτή επιστολή προς...

...εσένα Ελληνάρα-φιλαθλέ μου.Που πήρες την Πόλη?-θυμάσαι πριν τρεις μέρες με το γκόλ του Γιαννάνη στο '79.Ωραία θυμάσαι.Είπα μωρε γιατί εσύ ξεχνάς και εύκολα.Γιατι τώρα έχεις τον Ότο-θεό,τον Δέλλα-Κολοσσό της άμυνας και τον Σεϊταρίδη ξανά το καλύτερο δεξί μπακ στην Ευρώπη.Ναι,ναι τον Σεϊταρίδη,εκείνο το παιδάκι που τον έβριζες στο Καραϊσκάκη απο το πλάγιο αουτ,όταν χασαμε 1-4 απο τους Τούρκους και εσύ το θεώρησες εθνική τραγωδία-προδοσία.Δεν μπορεί να ξέχασες-ήταν εκείνοι με τις κόκκινες φανέλες που τους πετούσες τα κοντάρια απο τις σημαίες πριν και μετά τα γκολ.Γιατι μη μου το αρνηθείς έισαι λιγάκι οξύθυμος.
Βασικά ήθελα να σου γράψω καιρό αλλα συνέχεια το ανέβαλα.Είχες και εσύ τον πόνο σου με την εθνική μπάσκετ.Μα καλά να τολμήσουν να έρθουν τέταρτοι στην Ευρώπη?Να σου δωσουν εσένα τέτοια πίκρα.Εσένα που παράτησες γραφείο και δουλειά για να πανηγυρήσεις την νίκη επι των Η.Π.Α. στο δρόμο μαζί με τον Ψωμιάδη και τον Γιακουμάτο.Αλλα δεν μπορώ να πω μετά την ήττα απο τους Ισπανούς έδωσες τόπο στην οργή και ανεφώνησες το αμίμητο "Χρυσοί στις καρδιές μας".Όχι εσυ δηλαδή τα κανάλια,γιατί είχαν έτοιμους τους τίτλους και τις εκπομπές και λένε "ε,να μην πάνε και χαμένες".
Θα μου πεις τώρα γιατί στα λέω όλα αυτα και χαλάμε και τις καρδιές μας.Μωρε εγώ να σε προετοιμάσω θέλω.Το καλό σου θέλω για να μην σπάσεις καμμιά τηλεόραση απο τα νεύρα σου το καλοκαίρι αν τυχον λεω αν λογω ατυχίας και μόνο δεν ξανασηκώσουμε το τιμημένο.Και δε θα σε αντέξω να βγαίνεις ξανά στα κανάλια εσύ η οι φίλοι σου οι πατριώτες -με την κακή έννοια- και να μιλάτε για εθνική τραγωδία και να βρίζεται τον Ότο γιατι είναι γέρος και γιατι έχει εμμονές με παίκτες κου λου που,κου λου που...θέλω να είσαι πολιτισμένος.
Αν έχεις άγνωστες λέξεις στην προηγούμενη πρόταση παρακαλώ να κοιτάξεις ένα λεξικό.


Υ.Γ.Πολύ το χάρηκα βρε Γιαννάκη γιατι ήταν το πρώτο σου...αντε και εις ανώτερα.Τωρα αν το καλοκαιράκι σε πει κάποιος ανίκανο και χασογκόλη μην το πάρεις προσωπικά.

Υ.Γ.2-Αυριο είναι η πρώτη παράσταση του βασιλειά "Saras" για τους φίλους του μπάσκετ και του ΠΑΟ.Θα ακολουθήσουν φαντάζομαι αρκετα επεισόδια με τον ίδιο πρωταγωνιστή.Εδώ θα είμαστε να γελάμε με τους φίλους μας τους γαύρους.

Υ.Γ.3-Αν αναρωτιέσαι τι δουλειά έχει σε ένα τέτοιο blog ένα τέτοιο post πολυ καλά κάνεις.Δυστυχώς η ευτυχώς ο ιδιοκτήτης του blog εκτός απο gay-ξέρω σε σοκάρω- είναι και φίλαθλος,οπότε θα με ανεχτείς με τα ελαττώματα μου ή απλα θα σταματήσεις να διαβάζεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είσαι τρελός.τελείως.
το galop σκιζει
ψηφισα γιακουμη 4, γιατι
το παρουμε δεν το παρουμε
κλαψομούνας θα μείνει με τετοια μουρη

hr_chaser είπε...

Και που να δείς και τα άλλα προτερήματα μου.Ευχαριστούμε για την ψήφο σας είναι πολύ σημαντική για εμάς.