Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

Movie Time

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να γράψω για αυτή την ταινία-είναι από τις λίγες ταινίες που έχουν ένα bear related θέμα και αυτό και μόνο θα έπρεπε να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.Ωστόσο είναι κάτι πολύ περισσότερο.Τη λάτρεψα μόνο και μόνο βλέποντας το trailer και αυτό θα σου δείξω για να πάθεις την πλάκα σου...



Το όνομα της είναι cachorro-έχει κυκλοφορήσει και ως bear-cub.Θα μπορούσα να κάνω ατέλειωτα σχόλια για το τι μου άρεσε αλλά δε θα το κάνω.Μπορείς να την κατεβάσεις αν και θα δυσκολευτείς λίγο-αν το κάνεις ψαξ'τη σαν cachorro-αξίζει όμως τον κόπο.Επίσης εντύπωση μου έκανε το soundtrack της ταινίας και ένα ακόμα τραγούδι που ακούγεται στην ταινία αλλά αυτόν τον σχολιασμό θα τον αφήσω στους πιο ειδικούς-βλ. onebigdj .Εγω απλά θα σου πω τραγουδιστή και τραγούδι-Fangoria - Hombres(soundtrack) και Me odio cuando miento(το άλλο τραγούδι).

5 σχόλια:

One Big DJ είπε...

Εγώ έπαθα μεγάλη πλάκα όταν είδα την ταινία γιατί είναι πολλά περισσότερα από αυτά που δείχνει το trailer. Βασικά από τα πρώτα 2 λεπτά παθαίνεις το σοκ. (καταλαβαίνεις τι εννοώ). Οι καταπληκτικοί Fangoria με το Hombres κάναν την καλύτερη δουλειά και σαν τραγούδι αλλα ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΙΚΑ. Εννοείται ότι πρέπει να την δεί πολυς κόσμος ακόμα και αυτοί που δεν είναι του bear scene. Έχει νόημα και πολύ ελπιδοφόρο μύνημα.
υ.γ. H τραγουδίστρια των Fangoria η Αlaska η κοκκινομάλλα διέπρεψε την δεκαετία των 80'ς με τραγούδια όπως το A que no importa και θεωρείται gay icon για τους ισπανούς. Ίσως επειδή φέρνει και λίγο σε drag queen..

hr_chaser είπε...

Καταλαβαίνω :) ... και για όσους δεν έχουν δει την ταινία προφανώς εννοείς την uncut version την οποία και συνιστώ να κατεβάσετε-δε θα χάσετε.

Thanks για τις πληροφορίες-πραγματικά και εγώ νόμιζα ότι είναι κάτι σε drag queen η τραγουδίστρια :)

Superbear είπε...

katarxhn sygxaritiria ston hr_chaser gia thn epilogh tou ergou kai thn protash tou.

eimai idiaitera yperifanos epishs pou eides kai apo 2:01 mexri to telos ths tainias :) :) :)

h tainia einai ontws foverh kai aggizei polla endiaferonta themata me enan aplo alla ousiastiko tropo. me magepse kai emena kai thn ksanavlepw aneta.

as thn dei kai kanenas Ellhnas paragwgos na doune oti ena ergo den xreiazetai megalo budget, oute thn ksenofertous ithopious gia na einai sygklonistiko. as stamathsoun na ftiaxnoun auta ta apaisia sirial sthn TV kai as dhmiourgisoun kati pou tha mas kanei yperifanous gia ton ellhniko kinhmatografo.

kales diakopeeeeeeees!

breezer είπε...

ψάχνω, ψάχνω, αλλά torrent yok! :-)

hr_chaser είπε...

Λοιπόν γράψε cachorro στο http://torrents.to/ και κατέβασε το απο piratebay ή από demonoid.Το piratebay δε δουλεύει αυτή τη στιγμή αλλά θα ξεκολλήσει.Αν πάλι δε μπορείς πες μου να σου δώσω πιο αναλυτικές οδηγίες.Κατέβασε την έκδοση με τα 900 mb.Καλή προβολή